Székhelyszolgáltatás

Az osztrák vállalkozásoknak elengedhetetlen Ausztria területén tényleges székhellyel rendelkezniük. A postafiók használata már nem elegendő, az üzlethez legalább egy olyan irodára van szükség, ahol a vállalkozás dokumentumait őrizhetik, valamint amely alkalmas az adóellenőrzések fogadására.

A székhelyszolgáltatások iránti kereslet magas, és számos cég kínálja ezeket a szolgáltatásokat. Fontos azonban kiemelni, hogy a székhelyek és a kapcsolódó szolgáltatások ára jelentős különbségeket mutathatnak.

Ha osztrák cégének székhelyet keres, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértő csapatunk segítséget nyújt a megfelelő választásban és biztosítjuk az optimális szolgáltatási szintet. Az átfogó tudásunk és kapcsolataink révén segítünk Önnek a megfelelő székhely kiválasztásában, hogy vállalkozása zökkenőmentesen működhessen Ausztriában. Ne hagyja figyelmen kívül a székhely szolgáltatás fontosságát, és bízza ránk a szükséges segítségnyújtást.

Nem elegendő egy postafiók, hanem szükséges legalább egy olyan irodával rendelkeznie a vállalkozónak, ahol a vállalkozás papírjait tartja és ahol adóellenőrzés céljából a hatóságot fogadni tudja. Irodánk ezen felül az ön cégének adminisztratív feladatait is azonnal ellátja, így ennél rugalmasabb és kényelmesebb megoldást aligha talál!

Számos cég is foglalkozik székhely szolgáltatással, azonban a székhelyek illetve a kapcsolódó szolgáltatások árfekvése jelentős különbségeket mutathat.

Amennyiben székhelyet keres osztrák cégének forduljon hozzánk bizalommal!